Al juny de l’any 1983 es constitueix l’Escola d’Iniciació Esportiva Dte. IX Sud, promoguda pel Districte de Sant Andreu per tal d’organitzar l’esport extraescolar al districte i amb l’objectiu inicial i prioritari de promocionar l’esport.

L’any següent, al 1984, l’E.I.E. va canviar la seva denominació per la actual Associació Esportiva Dte. IX Sant Andreu, mantenint la seva raó social, la promoció de l’esport i les activitats de lleure.
Al mateix temps que gestionàvem les activitats extraescolars vam crear les seccions esportives per tal de competir a les diferents Federacions Catalanes. La secció de Futbol Sala i la de Patinatge Artístic van ser les pioneres, ampliant-se posteriorment amb les de Bàsquet i Hoquei Línia.

Amb el pas del temps vam anar ampliant el ventall de la nostra oferta, dirigint les nostres activitats no només als infants sinó també a d’altres sectors de població.

Actualment, l’A.E. Sant Andreu gaudeix d’una estructura professional que permet oferir diferents serveis esportius i de lleure així com la capacitat de gestionar instal·lacions i equipaments esportius.

aesantandreu_historia

AE Sant Andreu · Riera d'Horta s/n, 08027 BARCELONA · Tel. 933 464 601 · info@aesantandreu.org

Notes legals · Tots els drets reservats · By BASIC Estudio