Tenim una àmplia experiència en la gestió d’instal·lacions esportives, ja sigui integral o parcialment. Al Districte de Sant Andreu hem gestionat diferents instal·lacions esportives municipals, assumint tots els aspectes de la mateixa:

- Realització del projecte de gestió
- Elaboració del Pla Director de l’equipament
- Gestió econòmica
- Gestió administrativa
- Gestió dels Recursos Humans
- Gestió dels Recursos Materials...


IME Pavelló Municipal Francisco Calvo

Riera d'Horta 37-45, 08027 Barcelona

Antic Pavelló Municipal de Sant Andreu, el qual és gestionat des de fa més de 10 anys per la nostra entitat. És una instal·lació amb una pista central de 44x22, adaptada per qualsevol esport de sala, amb la possibilitat de dividir-se en 3 pistes petites preparades per bàsquet i futbol sala.

En aquesta instal·lació tenen cabuda gran diversitat d’esports i activitats culturals, organitzades per nosaltres mateixos o per entitats del barri. Utilitzada pels matins per escoles per realitzar les classes d’educació física, totes les tardes acull activitats regulars com Futbol Sala, Bàsquet, Patinatge, Hoquei Línia, Hoquei Tradicional, Voleibol, Handbol,... així com activitats puntuals com vetllades de Kick-boxing i Boxa, Sopars d’entitats, Festivals de fi curs, Mítings polítics,...

aesantandreu_gestio

AE Sant Andreu · Riera d'Horta s/n, 08027 BARCELONA · Tel. 933 464 601 · info@aesantandreu.org

Notes legals · Tots els drets reservats · By BASIC Estudio